Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خانه تهران گفت: هم‌اکنون تمامی برج‌های نوساز تهران دارای شناسنامه فنی و ملکی هستند و در این شناسنامه تمامی جزئیات ساختمان و نقشه‌های کلی دیده شده است. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد طاهری صبح امروز در نشست هم‌اندیشی بررسی شناسنامه فنی و ملکی ساختمان با بیان اینکه یکی از اهداف تصویب قانون نظام مهندسی و کنترل کیفیت ساختمان حفظ سرمایه ملی و رعایت مقررات ملی ساختمان از سوی کارفرما و سازنده است، اظهار داشت: شأن و جایگاه حقوقی و تقویت کیفیت ساختمان‌ها در قالب شناسنامه فنی و ملکی ساختمان ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: شناسنامه فنی و ملکی یک سند ارزشی برای تمامی ساختمان‌ها به شمار می‌رود که قانون‌گذار با تصویب قانون نظام مهندسی آن را الزامی کرد.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خانه تهران افزود: در صدور شناسنامه فنی و ملکی ساختمان تمامی مراحل ساخت و تأییدیه‌های آن از سوی تمامی دستگاه‌های اجرایی نشان داده می‌شود؛ در این شناسنامه علاوه بر نقشه‌های ساختمان تضمین کیفیت واحد مسکونی هم از سوی دستگاه‌های بیمه ارائه می‌شود و همزمان با بهره‌برداری از واحد مسکونی در اختیار خریدار و مالک ساختمان قرار داده می‌شود و سایر مراجع هم از جمله شهرداری‌ها و شورای شهر هم باید در تهیه این شناسنامه همکاری‌های لازم را انجام دهند.

طاهری ادامه داد: در سال‌های گذشته علاوه بر کوتاهی نهاد‌های مدیریتی در اجرای شناسنامه فنی و ملکی ساختمان سازمان نظام مهندسی هم ضعف‌های بسیار بزرگی در اجرای این شناسنامه فنی و ملکی داشته است.

به گفته وی در گذشته این شناسنامه با عنوان یک سند ارزشی صادر نمی‌شد و به عنوان یک کالای مصرفی و سرمایه‌ای شناخته نمی‌شد، اما خوشبختانه در چند ماه اخیر علاوه بر آنکه سازمان نظام مهندسی در اجرای آن اقدامات لازم را انجام داده است، سایر نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی هم همکاری‌های لازم را انجام داده‌اند.

طاهری اظهار داشت: در گذشته صدور شناسنامه فنی و ملکی به صورت دستی و کاغذی بود، اما هم‌اکنون با راه‌اندازی سامانه شناسنامه فنی و ملکی ساختمان در قالب اداری و مردمی صدور این شناسنامه الزامی شده و هم‌اکنون تمامی دستگاه‌های اجرایی موظف هستند نظرات و تأییدیه‌های خود را در این سامانه وارد کنند.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خانه تهران تاکید کرد: از زمانی که عملیات ساختمان به پایان می‌رسد عملیات شناسنامه فنی و ملکی ساختمان هم به پایان می‌رسد و همزمان با تحویل واحد مسکونی شناسنامه هم ارائه می‌شود.

طاهری همچنین گفت: یک سامانه الکترونیکی ساختمان شناسنامه فنی و ملکی ساختمان در قالب اداری است و تمامی کارکنان و ناظران نظام مهندسی به این دسترسی دارند سامانه دیگری هم راه‌اندازی شده است که تمامی مردم، نهادها، کارکنان و مالکان می‌توانند وارد این سامانه شوند و بیمه تضمین کیفیت این سامانه را ملاحظه کنند.

وی با اشاره به حادثه پلاسکو، افزود: در حادثه پلاسکو به دلیل آنکه این ساختمان و مجتمع تجاری شناسنامه فنی و ملکی را نداشت نتوانستیم به موقع وارد ساختمان شده و به افراد حادثه دیده امدادرسانی کنیم، اما هم‌اکنون تمامی برج‌های نوساز تهران دارای شناسنامه فنی و ملکی هستند و در این شناسنامه تمامی جزئیات ساختمان و نقشه‌های کلی دیده شده است.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خانه تهران گفت: دو سامانه کاملاً مجزا برای ساختمان‌های تهران در نظر گرفته شده که خوشبختانه تمامی دستگاه‌ها در صدور این شناسنامه‌ها همکاری‌های لازم را انجام می‌دهند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شناسنامه فنی و ملکی برج های تهران حادثه پلاسکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۲۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی سامانه بر خط اعلام کمبودهای کشوری گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، ناصر هیراد با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، اظهار کرد: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

وی گفت: لازم به ذکر است در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده است که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است، بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه‌گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد، همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری و رفع مشکل حوزه خود اقدام کنند.

کد خبر 748678

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولیعصر
  • حریق یک مرکز اقامتی در میدان ولیعصر تهران
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • بیش از ۲۰۰۰ پروژه در شهرداری شیراز فعال است
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟
  • آتش سوزی دو انبار کالا در شهر ری