Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در یزد؛ سید علی اکبر میرکریم زاده با بیان اینکه از۴۰ پرونده مورد بررسی قرار گرفته ۲۰ پرونده آماده ارسال به اداره کل راه و شهر سازی و صدور مجوز فعالیت است، اظهار کرد: از ۳۵ دفتر مهندسی طراحی در شهر یزد و شهرستان های ابرکوه، اردکان، میبد و مهریز نیز بازدید شده است.
وی با اشاره به اینکه برای تسریع در روند بررسی پرونده ها، سامانه صدور کارت به صورت الکترونیک با همکاری و مساعدت واحد انفورماتیک سازمان راه اندازی شده است، تاکید کرد: اطلاعات دفاتری که در سامانه خدمات مهندسی بارگذاری شده توسط اداره کل راه و شهرسازی مورد بررسی قرار گرفته و پس از بررسی نسب به صدور کارت از طریق همین سامانه اقدام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مسئول واحد دفاتر مهندسی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد با اشاره به سایر اقدامات صورت گرفته در این واحد تصریح کرد: در حال حاضر ارتباط واحد دفاتر مهندسی با مسئول دفاتر از طریق سامانه اتوماسیون اداری میروفایلر برقرار است و برای یکپارچه سازی مکاتبات دفاتر با سازمان، به زودی سربرگ واحد برای دفاتر طراحی ارسال و تمام مکاتبات از طریق سامانه انجام می گردد.
صدور دومین مجوز فعالیت شخص حقوقی                                       
مسئول واحد دفاتر مهندسی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه سیاست سازمان درخصوص دفاتر طراحی، بالابردن کیفیت ارائه خدمات به مردم است، گفت: تشکیل دفاتر شخص حقوقی کمک شایانی در تحقق این امر خواهد کرد.
 وی با بیان اینکه پرونده دومین دفتر شخص حقوقی مراحل نهایی خود را در اداره کل راه و شهرسازی طی می کند و به زودی مجوز آن صادر خواهد شد، افزود: از دفاتر با تعداد عضو کم دعوت می شود تا با تجمیع دفاتر و تشکیل دفاتر شخص حقوقی نسبت به ارائه خدمات مهندسی به پروژه های بزرگ اقدام نمایند.                                       
میرکریم زاده با بیان اینکه یکی از مشکلات پیش روی دفاتر زمان بر بودن پاراف نقشه های صنعتی است، تاکید کرد: برای رفع این موضوع با هماهنگی به عمل آمده با شرکت شهرک های صنعتی استان و واحد انفورماتیک سازمان به زودی سامانه اتوماسیون اداری برای پاراف الکترونیکی نقشه های صنعتی و نیز مکاتبات اداری فی ما بین راه اندازی می شود. 
وی عنوان کرد: امکان ارتباط سریع و راحت دفاتر با مسئول واحد در فضای مجازی ایجاد شده تا اطلاعیه ها و خبرهای مربوطه از این طریق در اختیار مسئولین دفاتر قرار گیرد و سوالات و ابهامات خود را مطرح و پیگیری کنند.
مسئول واحد دفاتر مهندسی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد در پایان گفت: از دفاتر طراحی به دلیل مشکلاتی که در طول این مدت در بارگذاری فرم ها و نحوه تکمیل و ارائه آنها به وجود آمده پوزش می طلبیم و  امیداریم با مشارکت و همراهی دوجانبه با دفاتر طراحی بتوانیم خدمات مهندسی مطلوبی به  مردم استان ارائه کنیم.

48

کد خبر 1450260

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان یزد سازمان نظام مهندسی ساختمان دفاتر طراحی مسئول واحد شخص حقوقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۲۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه ناو هواپیمابر می‌سازد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، در گزارش ناوال نیوز آمده است: در پی بازدید رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه از دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه در ماه آوریل، برای نخستین بار از طرح این دفتر برای طراحی و ساخت این ناو هواپیمابر رونمایی شد.

بر اساس این گزارش، در طراحی این ناو هواپیمابر سه باند؛ دو باند برای برخاستن و یک باند برای فرود هواپیماها، در نظر گرفته شده است و طول آن ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن هم ۶۰ هزار تن خواهد بود.

این گزارش می‌افزاید: دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه همچنین قصد دارد چهار توربین گازی ال‌ام-۲۵۰۰ را به عنوان پیشرانه اصلی این ناوهواپیمابر بر روی آن نصب کند.

در ادامه این گزارش آمده است: در مرحله اول ساخت این ناو هواپیمابر از فناوری استوبار (STOBAR) استفاده شده و هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های نصب شده روی عرشه این ناو و تنها با استفاده از نیروی موتور خود به پرواز در خواهند آمد اما برنامه بلندمدت این پروژه شامل توسعه و نصب یک سیستم منجنیق روی عرشه این ناو هواپیمابر برای کمک به پرواز هواپیماها خواهد بود.

بر اساس این گزارش، طرح اولیه ساخت ناو هواپیمابر ترکیه، ظرفیت ۵۰ هواپیما را برای آن تعریف کرده است که ۲۰ فروند در عرشه ناو و ۳۰ فروند در آشیانه آن مستقر خواهند شد.

بنا بر این گزارش، از جمله این هواپیماها می‌توان به نسخه دریایی هواپیمای تهاجمی سبک هورجت، جنگنده‌های بدون سرنشین تای آنکا-۳، پهپادهای بیرقدار کیزیلما و پهپادهای بیرقدار تی‌بی-۳ اشاره کرد که با پیشرفت پروژه ممکن است ظرفیت حمل هواپیماها توسط این ناو هواپیمابر افزایش یابد.

بر اساس گزارش ناوال نیوز، این ناو هواپیمابر از یک سامانه موشک‌انداز ۳۲ سلولی و چهار سامانه سی‌آی‌دبلیواس (سامانه‌ای که از ترکیب رادارها، رایانه‌ها و توپ‌های دوار چند لول شلیک سریع برای رهگیری و انهدام موشک‌ها و گلوله‌های وارده تشکیل شده است) به عنوان قابلیت‌های دفاعی خود برخوردار خواهد بود.

دیگر خبرها

  • ترکیه ناو هواپیمابر می‌سازد
  • دولت قانون ساماندهی اجاره بها را تا قبل از شروع فصل جا به جایی مستاجران اجرایی کند
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • بیش از ۲۰۰۰ پروژه در شهرداری شیراز فعال است
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • ‌ کتاب «طراحی مدارهای منطقی» در جهاددانشگاهی قزوین منتشر شد
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟
  • گوگل ۲۰ کارمند دیگر را هم اخراج کرد!
  • گوگل ۲۰ کارمند دیگر را به علت حمایت از مظلومان غزه اخراج کرد