Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام مهندسی آذربایجان‌غربی گفت: اجرای نظام جامع الکترونیک سازمان نظام مهندسی ساختمان بصورت پایلوت از ارومیه آغاز شده و قرار است با رفع نواقص در تمام استان اجرایی شود.

به گزارش برنا آذربایجان‌غربی، امیرحسین مرادزاده رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان‌غربی در مورد ابلاغ تعرفه‌های خدمات مهندسی گفت: برای اولین بار در استان، تعرفه خدمات مهندسی از ابتدای سال ابلاغ شد و بر این اساس تعرفه خدمات مهندسی ۱۴۰۰ با تصویب هیات مدیره  نسبت به سال گذشته ۳۸ درصد افزایش یافت و با توجه رقم پایین خدمات مهندسی نسبت به هزینه ساخت‌وساز، افزایش ۲۵ درصدی نیز به زودی در هیات  چهارنفره مطرح خواهدشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تعرفه خدمات مهندسی در سال‌های گذشته نزدیک به پنج ماه بعد از آغاز سال تصویب و ابلاغ می‌شد بطوریکه در سال گذشته، آبان ماه اجرایی شد.

رئیس نظام مهندسی ساختمان آذربایجان‌غربی ادامه داد: در اسفند سال گذشته، ۷۶۷ نقشه با همکاری شیفتی کارکنان سازمان برای تصویب نقشه‌ها تا قبل از افزایش تعرفه‌ها، بررسی و بجز ۴۵ نقشه، مابقی بعد از کنترل، به سیستم ارجاع ارسال شد.

وی در مورد تعرفه گاز نیز گفت: با پیشنهاد هیات مدیره و موافقت اداره کل راه و شهرسازی، تعرفه گاز ۳۸ درصد افزایش یافت ضمن اینکه برای اولین بار در سطح استان از سال ۹۶ تاکنون با موافقت هیات مدیره، تعرفه تفکیک افزایش ۱۸۰ درصدی یافت و ابلاغ شد و اکنون اجرایی شده است.

وی در مورد تعرفه ترافیک و شهرسازی و بازرسی ارت رشته برق نیز در دستورکار قرار گرفته و بزودی با برگزاری جلسه هیات چهارنفره تعرفه جدید ابلاغ خواهدشد.

مرادزاده در مورد نظام جامع الکترونیک به عنوان یکی از اقدامات اساسی دور هشتم هیات مدیره برشمرد و گفت: این سامانه از پانزده روز گذشته بصورت پایلوت در ارومیه اجرایی شده و بعد از رفع کامل ایرادات، درسایر شهرستان‌های استان نیز اجرایی خواهدشد.

رئیس نظام مهندسی ساختمان آذربایجان‌غربی یکی از مشکلات نظام جامعه الکترونیک را عدم لینک به سیستم شهرداری عنوان و خاطرنشان کرد: این موضوع در حال بررسی است و بعد از رایزنی و برگزاری جلسات مختلف با شهرداری، روز گذشته با مجید آقازاده شهردار ارومیه گفت و گو و مقرر شد، سیستم شهرداری در اختیار سازمان نظام مهندسی قرار و نظام جامع الکترونیک بصورت کامل الکترونیکی و سیستمی شود.

وی اضافه کرد: با توجه به عضویت شهردار ارومیه در سازمان نظام مهندسی و اطلاع از رویه‌ها، این اتفاق در تسریع در پیش‌برد این سامانه الکترونیکی بیش از گذشته تاثیرگذار خواهدبود.

مرادزاده به موضوع تخصیص زمین برای احداث دفاتر شهرستانی سازمان نظام مهندسی ساختمان به عنوان یکی دیگر از اقدامات هیات مدیره دور هشتم برشمرد و گفت: این اتفاق برای شهرهای خوی، پلدشت، پیرانشهر، مهاباد ، میاندوآب، تکاب، سردشت، شاهین‌دژ و قره ضیاالدین و... رخ داده و در ارومیه نیز فاز نخست زمین خریداری و بزودی با دریافت فاز دوم، مجتمع تفریحی، ورزشی و فرهنگی برای اعضای سازمان نظام مهندسی ساختمان احداث شود که در این خصوص باید از حمایت‌های مدیرکل راه و شهرسازی استان در حمایت از سازمان نظام مهندسی قدردانی نمود.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان‌غربی به کاهش مراجعات حضوری اعضا بدلیل شیوع کرونا اشاره و افزود: با راه‌اندازی سامانه و نرم افزار گیشه، مراجعات اعضا کاهش و با کد پیگیری و از راه دور انجام می‌شود ضمن اینکه یکی دیگر از اقدامات هیات مدیره دور هشتم، ایجاد اتاق شیشه‌ایست که آمار و ارجاع نظارت‌ها بصورت هفتگی در کانال  و سایت سازمان قرار می‌گیرد.

مرادزاده در خصوص وضعیت طرح تفضیلی نیز گفت: جلسات مختلفی با استانداری، راه و شهرسازی و شهرداری انجام گرفته و با توجه به ابلاغ این طرح به عنوان قانون و اجرایی شدن آن از دی‌ماه سال ۹۹، در حال احصا ایرادات و موارد ابهام هستیم و در این خصوص با رایزنی‌های صورت گرفته با شهرداری ارومیه و اداره کل راه و شهرسازی این موضوع مطرح تا با پیگیری آن شاهد برطرف شدن ایرادات باشیم.

مرادزاده درخصوص آمار ساخت‌وساز نیز گفت: تعداد نقشه ها در مقایسه با سال ۹۹ حدود ۴۰ الی ۵۰ درصد از لحاظ تعداد و همچنین از لحاظ متراژ کاهش یافته که یکی از دلایل آن ضوابط جدید ساخت و ساز و همچنین شرایط خاص حاکم بر بازار است.

مرادزاده همچنین اظهارکرد: برای اولین بار در سطح استان، ایجاد امتیاز ویژه برای شاغلین تمام وقت در حرفه بود که اعمال ضریب شاغل تمام وقت از اوایل هفته آتی عملیاتی خواهدشد.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان‌غربی در خصوص وضعیت تخلفات نیز گفت: جلسات مختلفی در کارگروه ساخت و ساز غیرمجاز برگزار و سازمان نیز پیشنهادات و طرح‌هایی را ارائه داده که علی‌رغم استقبال از سوی معاونت عمرانی، راه و شهرسازی و شهرداری، فعلا ابلاغ نشده با این حال تلاش برای اجرایی شدن ادامه دارد ضمن اینکه با الکترونیکی شدن سامانه و حذف موضوع دو نقشه‌ای، تخلفات به شکل قابل ملاحظه‌ای کاهش و شاهد ساخت و ساز با نقشه مصوب  و  کمترین تخلفات خواهیم بود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ساخت و ساز نظام مهندسی آذربایجان غربی نظام مهندسی ساختمان ساختمان سازی آذربایجان غربی نظام مهندسی ساختمان آذربایجان غربی سامانه الکترونیک خدمات مهندسی نظام جامع الکترونیک مهندس عمران نظام مهندسی ساختمان آذربایجان غربی سازمان نظام مهندسی ساختمان رئیس سازمان نظام مهندسی نظام جامع الکترونیک راه و شهرسازی خدمات مهندسی هیات مدیره اجرایی شد نیز گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۷۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی سامانه برخط اعلام کمبودهای کشوری گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، ناصر هیراد با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، اظهار کرد: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

وی گفت: لازم به ذکر است در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده است که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است، بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه‌گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد، همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری و رفع مشکل حوزه خود اقدام کنند.

کد خبر 748678

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • تشکیل هیات ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • حبس و جزای نقدی بیش از ۷۴ میلیارد ریالی دو متهم پرونده اخلال در نظام توزیع دارویی آذربایجان غربی
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • حضور استاندار اذربایجان غربی در سامانه سامد
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟