Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان با بیان اینکه تلفیق همزمان شرایطی که موجب حادثه متروپل شد بسیار نادر است گفت: از هر یک میلیون ساختمان، یک ساختمان ممکن است شرایطی مشابه متروپل برای آن رقم بخورد، به همین دلیل احتمال وقوع شرایط مشابه متروپل برای ساختمان های دیگر نادر است.   به گزارش ایرنا، کوروش خواجوی روز دوشنبه در پنجاه و ششمین جلسه رسمی شورای اسلامی کلانشهر اهواز با بیان اینکه حادثه متروپل کلاف سردرگمی از قصورها و تقصیرها است گفت: شرایط وقوع حادثه متروپل بسیار پیچیده است و تجمیع حداقل ۱۰ فاکتور بسیار نادر موجب بروز حادثه متروپل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی ادامه داد: قصور و دلایل زیادی از جوشکاران سازه تا سایر عوامل فنی در وقوع حادثه متروپل دخیل هستند به گونه ای که برخی نقص ها از جمله نقص در جوشکاری این سازه به سادگی مشهود بود.   خواجوی با اشاره به نقص فنی جوشکاری در اجرای سازه متروپل ادامه داد: با وجود مشاهده صحنه های تکان دهنده در حادثه متروپل، چیزی که موجب گریه من در متروپل شد وضعیت نامناسب جوشکاری این سازه بود.   وی ادامه داد: اگر تنها جوشکاران این سازه وظیفه خود را به درستی انجام داده بودند، این سازه به این سادگی فرو نمی‌ریخت.   خواجوی با بیان اینکه اراده خوبی در دستگاه قضایی برای برخورد جدی با عوامل دخیل در حادثه متروپل دیده می شود گفت: استقرار چهار تیم قوی نقشه برداری برای ثبت نوسانات ساختمان و تشکیل کمیته فنی با دعوت از هفت تن از مهندسان و استادان برجسته مهندسی کشور از جمله اقدام های سازمان نظام مهندسی برای کمک به سرعت بخشی به آورابرداری این حادثه بود.   وی افزود: تلاش سازمان نظام مهندسی این است تا جایی که امکان دارد، طراحی ،نظارت و اجرای ساختمان ها به افراد فاقد صلاحیت سپرده نشود.   رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان، تشدید نظارت ها بر روند ساخت و سازها را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: ساختمان های بالای هشت سقف به مجریان دارای صلاحیت سپرده شده است ضمن اینکه بازرسی های متعددی از ساختمان های شهر اهواز شده است.   وی افزود: متروپل در سامانه سازمان نظام مهندسی خوزستان ثبت نبود و مهندس ناظر این طرح نیز توسط دستگاه قضا جلب شده و مراحل رسیدگی به این پرونده توسط دستگاه قضایی با حساسیت دنبال می شود.   خواجوی با تاکید بر ثبت مگاپروژه های خوزستان در سامانه نظام مهندسی خوزستان گفت: متروپل جزو ساختمان هایی بود که از خلاهای قانونی برای بنا شدن آن سوءاستفاده شده است.   وی با بیان اینکه مهندسان برجسته سازمان نظام مهندسی از روز اول ریزش متروپل در محل حادثه حاضر و وضعیت این ساختمان به صورت علمی بررسی شده است گفت: در مورد متروپل حرف های زیادی برای گفتن وجود دارد که با توجه به اینکه این پرونده به صورت جدی در دستگاه قضایی در حال بررسی است، امکان باز کردن برخی مسایل در حال حاضر وجود ندارد.   خواجوی با اشاره به برخی تعارض منافع در بروز برخی تخلفات ساختمانی افزود: کمیته کنترل نظارت با حضور ۴۰ مهندس، مسولیت نظارت بر حسن عملکرد مهندسان ناظر را دارند. تماشاخانه درس‌هایی از متروپل و پلاسکو؛/ وقتی‌ ۱۰۰ها متروپل در زلزله تهران فروبریزد چه بر سرمان می‌آید؛ ۳ تا ۶ روز، این اعداد را به خاطر بسپارید (فیلم) ببینید| خاطرات طنز مرحوم دعایی از مجلس: از مشروبات اقلیت تا فراکسیون مه پیکران فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: نظام مهندسی خوزستان سازمان نظام مهندسی حادثه متروپل متروپل شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۷۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش هلال احمر در پی احتمال بارش شدید باران در ۱۳ استان

آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ بابک محمودی با اشاره به انتشار هشدار هواشناسی سازمان هواشناسی گفت: با توجه به هشدار این سازمان مبنی بر بارش رگباری و شدید باران و نیز وزش شدید باد در روز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت) ۱۳ استان تحت تاثیر این بارش‌ها خواهند بود.

وی افزود: این بارش‌ها در روز ۱۱ اردیبهشت نیمه جنوبی استان‌های ایلام، لرستان، شمال خوزستان، جنوب غرب آذربایجان غربی و شمال غرب کردستان را تحت تاثیر قرار می‌دهد و در روز چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت) نیز در استان‌های کرمانشاه، ایلام، خوزستان، بوشهر، نیمه غربی استان‌های فارس، کردستان و لرستان شاهد بارش‌های شدید بهاری خواهیم بود.

محمودی با اشاره به اینکه بارش‌ها در روز پنجشنبه (۱۳ اردیبهشت) ادامه دارد، افزود: پیش‌بینی می‌شود در این روز استان‌های یزد، کرمان، هرمزگان، فارس، بوشهر، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، ایلام، کرمانشاه و کردستان شاهد بارش‌های شدید و رگباری باشند.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر خاطر نشان کرد: امدادگران در این استان‌ها در حالت آماده‌باش قرار گرفته‌اند تا در صورت نیاز به یاری مردم و آسیب دیدگان بشتابند.

وی از هموطنان خواست در این روز‌ها حتی‌امکان از تردد در ارتفاعات و یا اسکان در حاشیه رودخانه‌ها خودداری کنند.

محمودی افزود: هموطنان در صورت بروز حادثه می‌توانند به صورت ۲۴ ساعته با شماره ندای امداد (۱۱۲) تماس بگیرند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • حادثه دریایی جدید در آب‌های اطراف یمن
  • آماده‌باش هلال احمر در پی احتمال بارش شدید باران در ۱۳ استان
  • سامانه بارشی جان دوباره می‌گیرد / در کدام استان‌های کشور بارندگی خواهیم داشت؟
  • فعالیت سامانه بارشی فعال در خوزستان از چهارشنبه
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • پیش بینی فعالیت سامانه بارشی و کاهش دما در خوزستان
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • ورود سامانه‌ بارشی فعال به خوزستان
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • وقوع حادثه امنیتی در جنوب یمن