Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان رئیس کل دادگستری گیلان گفت: شهرداری موظف است مافیای ساخت‌وساز بر روی املاک نسقی را در قالب بانک اطلاعاتی در اختیار دادگستری جهت برخورد قاطع قرار دهد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان گیلان، حجت‌الاسلام حمزه خلیلی در جلسه پیشگیری از وقوع تخلفات ساختمانی با محوریت قرار دادن ایمن سازی ساختمان و با تاکید بر اینکه تامین امنیت جانی مردم حرف اول را می‌زند، اظهار کرد: شهرداری موظف است مافیای ساخت‌وساز بر روی املاک نسقی را در قالب بانک اطلاعاتی در اختیار دادگستری جهت برخورد قاطع قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کل دادگستری گیلان تاکید کرد: سه نهاد اصلی در حوزه نظارت بر ساخت‌وساز اعم از اداره‌کل راه و شهرسازی و مراجع صدور و سازمان نظام مهندسی از طریق ارتباطات الکترونیکی تحت بستر وب و سامانه برخط، کنترل و نظارت بر تخلفات ساختمانی را به شدت پیگیری کنند و جهت برخورد قاطع به دادگستری اطلاع دهند.

بهزاد پارسا، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان گیلان نیز در این جلسه ضمن تشکر از پیگیری و حمایت قاطع ریاست دادگستری و همچنین معاونت پیشگیری از جرم در حوزه ساخت و ساز که در جهت ایمنی، آرامش، امنیت جانی و مالی شهروندان و بهره برداران مسکن می‌باشد، ضمن تاکید بر تسریع روند تصویب قانون صدور مجوز بر زمین‌های نسقی در مجلس، گفت: برای ریشه کن کردن تخلفات، مطابق اظهار نظر ریاست جمهوری کمیسیون‌های ماده ۹۹ و ۱۰۰ باید برچیده شود و مالکان و سازندگان قبل از دریافت پروانه ساختمانی، تراکم مازاد درخواستی را براساس موقعیت ملک و ملک‌های همجوار در کمیسیون ماده پنج و کارگروه‌های موجود در هر مرجع صدور پیگیری نمایند. در حال حاضر در جهت حل این بحران دو موضوع باید در دستورکار قرار گیرد، اول اینکه هیچ ساختمانی بدون نقشه‌های تایید شده نظام مهندسی در کمیسیون ماده ۹۹ و ۱۰۰ بررسی نشوند.

وی در خصوص دومین مسئله در جهت رفع بحران مذکور گفت: تمامی مراجع صدور پروانه موظف هستند وضعیت مهندسان ذیصلاح پروژه‌های نسقی هنگام بررسی، قبل و بعد از کمیسیون‌ها را از طریق سازمان نظام مهندسی استعلام و تعیین تکلیف نمایند درحالیکه متاسفانه در این موضوع به صورت سلیقه‌ای و موردی برخورد می‌شود.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان گیلان ادامه داد: قطعا ساختمانی که به این کمیسیون‌ها می‌روند مقوله شهرسازی در آن رعایت نشده است، اما تخلف در ضوابط شهرسازی بهانه‌ای به دست سودجویان می‌دهد که با نقشه‌هایی فاقد ایستایی و استحکام، ساختمان‌ها را اجرا و درنهایت با پرونده سازی، تایید همین کارها را از کمیسیون‌های مذکور دریافت می‌نمایند مانند ساختمان متروپل!

در همین راستا در جلسه دیگری که در خصوص تخلفات ساختمانی با حضور استاندار گیلان و با تاکید بر لزوم برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز برگزار شده بود، مهندس پارسا درخصوص سامانه برخط تاکید کرد: در حال حاضر تمامی شهرداری‌ها متصل به سامانه نظام مهندسی هستند و از گزارش‌های ارسالی ناظران که به صورت الکترونیکی ارسال می‌شود تقریبا ۳۰ درصد از آنها را شهرداری‌ها رویت کرده‌اند که این میزان نسبت به سال گذشته پیشرفت قابل توجهی داشته است؛ اگرچه در این زمینه برخورد قاطعانه مطلوب نظر همه دستگاه‌های مسئول می‌باشد.

وی افزود: متاسفانه تعداد بخشداری‌ها و دهیاری‌های متصل به سامانه نظام مهندسی ساختمان به ۱۰ درصد هم نمی‌رسد که همین موضوع زمینه بروز تخلفات گسترده‌ای را فراهم نموده است در حالیکه اتصال به این سامانه برخط تنها از طریق دریافت یک نام کاربری و رمز عبور و در عرض چند دقیقه میسر است.

اسدالله عباسی، استاندار گیلان در این جلسه پس از شنیدن صحبت‌ها و اظهارنظرهای مدیران مختلف در خصوص موضوعات مربوط به سازمان تظام مهندسی تاکید کرد: تمام بخشداری‌ها موظف هستند تا انتهای خرداد ماه به سامانه نظام مهندسی متصل شوند.

وی درخصوص اتصال دهیاری‌ها هم به این سامانه تاکید ویژه‌ای به فرمانداران جهت پیگیری این امر کرد و ضمن اشاره به عزم جدی دولت در مبارزه با فساد و همچنین ساخت و سازهای غیرمجاز افزود: با مسببان ساخت و سازهای غیرمجاز در استان برخورد جدی می‌شود.

عباسی همچنین به شهرداران و دهیاران استان تاکید کرد: همه مدیران موظند نسبت به صدور مجوزهای ساخت و ساز نظارت ویژه داشته باشند وبا ساخت و سازهای غیرمجاز برخورد کنند، نباید هیچ نفعی در تقابل با منافع مردم باشد چرا که ملت و منافع ملی بر هر امری اولویت دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی ساخت و ساز غیرمجاز ساخت و سازهای غیرمجاز نظام مهندسی ساختمان سازمان نظام مهندسی برخورد قاطع کمیسیون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۶۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاخ سفید مدعی شد: پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید با اشاره به عدم تمایل آمریکا برای به خطر انداختن و تضعیف امنیت این کشور، گفت که واشنگتن در عوض بر اتحادیه اروپا و ناتو فشار وارد خواهد کرد تا قابلیت‌های دفاعی‌شان را با اوکراین به اشتراک بگذارند.

ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین به تازگی در یک نشست مجازی از حامیان غربی این کشور تقاضای «دست کم هفت سامانه پدافندی پاتریوت» کرد. با این حال، به نظر می‌رسد که اصلی‌ترین حامی کی‌یف، چیزی برای بذل و بخشش ندارد!

سالیوان دراین‌باره گفت: در حال حاضر سامانه‌های پاتریوت آمریکا به منظور حفاظت از نیروهای ما، به سراسر جهان از جمله خاورمیانه ارسال می‌شوند.

وی افزود: اگر توان تولید پاتریوت‌های بیشتری داشته باشیم، ارسال خواهیم کرد. با این حال، تعداد زیادی موشک مورد استفاده در این سامانه‌ها را (برای اوکراین) تامین می‌کنیم.

سالیوان در ادامه گفت: در حال حاضر، کاری که قرار است انجام دهیم این است که با شرکای اروپایی و سایر شرکای خود در سراسر جهان همکاری و بر آنها اعمال فشار کنیم تا سامانه‌های پدافندی بیشتری در اختیار اوکراین قرار دهند.

پنتاگون دیروز در بسته کمک نظامی «بی‌سابقه» آمریکا به اوکراین به ارزش ۶ میلیارد دلار، مهمات پاتریوت بیشتری گنجاند. با این حال، ماه‌ها یا شاید سال‌های طول می‌کشد تا سامانه‌های پدافندی به اوکراین برسد زیرا واشنگتن قصد ندارد تا به ذخایر دفاعی خود متوسل شود. در عوض، در بیانیه کاخ سفید به این موضوع اشاره شده است که «بسته جدید آغاز رویه عقد قرارداد با صنایع دفاعی آمریکاست.»

تولید یک فروند سامانه پاتریوت «ام‌آی‌ام -۱۰۴» در شرکت اسلحه‌سازی «ریتیون» آمریکا بیش از یک میلیارد دلار هزینه دارد. آمریکا در طول این سال‌ها، بیش از یک هزار و ۱۰۰ موشک‌انداز پاتریوت تولید کرده است و براساس برآوردها صدها سامانه فعال و غیرفعال و دپوشده در اختیار دارد. اما تنها یک «واحد» سامانه پاتریوت به اوکراین ارسال کرده است. آلمان و هلند نیز دو سامانه در اختیار این کشور قرار داده‌اند.

کد خبر 6089636

دیگر خبرها

  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران
  • دلیل باخت شهرداری گرگان به الریاضی/ مافیای بسکتبال دست ایران نیست
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • بیش از ۲۰۰۰ پروژه در شهرداری شیراز فعال است
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • کاخ سفید : پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!
  • کاخ سفید مدعی شد: پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان